Bhuvaneshwari Kavach, भुवनेश्वरी कवच

भुवनेश्वरी कवच/Bhuvaneshwari Kavach

Bhuvaneshwari Kavach (भुवनेश्वरी कवच)

पातकं दहनं नाम कवचं सर्व्वकामकम्।

श्रृणु पार्व्वति वक्ष्यामि तव स्नेहात्प्रकाशितम्।।

पातकं दहनस्यास्य सदाशिव ऋषिः स्मृतः।

छन्दोअनुष्टुप देवता च भुवनेश्वरी प्रकीर्त्तिता।

धर्मार्थकाममोक्षेषु विनियोगः प्रकीर्त्तितः।।

ऐं बीजं मे शिरः पातु ह्रीं बीजं वदनं मम्।

श्रीं बीजं कटिदेशन्तु सर्वांग भुवनेश्वरी।

दिक्षु चैव विदिक्ष्वीयं भुवनेश्वरी सदावतु।।

अस्यापि पठनात्सद्यः कुबेराअपि धनेश्वरः।

तस्मात्सदा प्रयत्नेन पठेयुर्म्मानवा भुवि।।

।।इति श्री भुवनेश्वरी कवचम् सम्पूर्णं।।

Bhuvaneshwari Kavach/भुवनेश्वरी कवच

Patakam dahanam naam kavacham sarvakamakam.

Shrunu parvvati vakshayami tav snehatprakshitam.

Patakam Dahanasyasya Sadashiv Rishih Smritih.

Chhando Anushtup Devta Cha Bhuvaneshwari Prakirtita.

Charitable work mokshashu viniyogah prakirtitih.

Aim bijam me shirah paatu hrim bijam vadanam mam.

Sri Bijan Katideshantu Sarvaang Bhuvaneshwari.

Dikshu Chaiva Vidikshviyam Bhuvaneshwari Sadavatu.

Asyapi Pathanatsadyah Kuberapi Dhaneshwarah.

Tasmatsada Pratyaten Patheyurmanmanava Bhuvi.

..Iti Sri Bhuvaneshwari Kavacham Sampoornam..

Bhuvaneshwari Kavach/भुवनेश्वरी कवच विशेषताऐ :

भुवनेश्वरी कवच के साथ-साथ यदि महाविद्या स्तुति  पाठ किया जाए तो, इस कवच का बहुत लाभ मिलता है, यह कवच शीघ्र ही फल देने लग जाते है| यदि साधक इस कवच का पाठ प्रतिदिन करने से बुराइया खुद- ब- खुद दूर होने लग जाती है साथ ही सकरात्मक ऊर्जा प्राप्त होती है| इस पाठ के साथ साथ और महाविद्या कवच का भी पाठ करने से मनोवांछित कामना पूर्ण होती है|

भुवनेश्वरी गुटिका और भुवनेश्वरी यन्त्र कवच धारण करे साथ ही भुवनेश्वरी माला से जाप करे और नियमित रुप से करने से रुके हुए कार्य भी पूर्ण होने लगते है |और साधक के जीवन में रोग, भय, दोष, शोक, बुराइया, डर दूर हो जाते है | याद रखे इस कवच पाठ  को करने से पूर्व अपना पवित्रता बनाये रखे| इससे मनुष्य को जीवन में बहुत अधिक लाभ प्राप्त होता है|