Showing 1–24 of 200 results

Rosary

Astro Mantra provides Rosary for all types of pujas. Those are like Rudraksha Mala, Tulsi Mala, Crystal Mala, Kamal Gatta Mala, Panchmukhi Rudraksha Mala, and Moti Mala. Besides, Kanthi Mala, Shiv Mala, Chandan Mala, Gunja Mala, Lakshmi Mala, Hanuman Mala, Haldi Mala, Shankh Mala, and Narmund Mala. Moreover, Apsara Mala, Bajrang Mala, Baglamukhi Mala, Ganpati Mala, Black Hakik Mala, and Kalsarp Dosh Nivaran Mala are on their list. Beyond these, Mahakaal Mala, Coral Mala, Kankal Mala, Narsingh Mala, etc. are also in their closet. All the above Astro Mantra have been providing at affordable prices for many years.

These rosaries have certified gemstones and rare Tantra seeds. For instance, these are completely sanctified and Pran Pratisthit. All these Mala are fully consecrated by worshiping them in the best auspicious times like Kalratri, Navratri, and Guru Pushya. Besides, Siddha Yoga, Ravi Yoga, Bhairav Jayanti, Hanuman Jayanti, Vasant Panchami, Makar Sankranti, Shravan month, etc. Due to this one can see the benefits instantly after wearing it.

Such rare rosaries are not available in the market or on other websites. However, if some rosaries are available somewhere, they are not of good gemstones or semi-precious stones. Holding these will cause loss instead of profits. You can buy these Rosaries and garlands from Astro Mantra and get the delivery to your doorstep through courier soon.

मालायें

एस्ट्रो मंत्रा सभी प्रकार की पूजाओं में उपयोग होने वाली मालायें जैसे रुद्राक्ष माला, तुलसी माला, स्फटिक माला, कमल गट्टा माला, पंचमुखी रुद्राक्ष माला, मोती माला, कंठी माला, शिव माला, चंदन माला, गुंजा माला, लक्ष्मी माला, हनुमान माला, हल्दी माला, शंख माला, नरमुंड माला, अप्सरा माला, बजरंग माला, बगलामुखी माला, गणपति माला, काली हकीक माला, कालसर्प दोष निवारण माला, महाकाल माला, मूंगा माला, कंकाल माला और नरसिंह माला आदि, कई वर्षो से सुलभ मूल्य में प्रदान करता आ रहा है।

यह मालायें प्रमाणित रत्न-उपरत्न और दुर्लभ तंत्र बीज द्वारा निर्मित होती है, जो पूरी तरह प्राण प्रतिष्ठित सिद्ध है। यह सभी मालायें सर्वोत्तम मुहूर्त जैसे, कालरात्रि, नवरात्रि, गुरु पुष्य, सिद्ध योग, रवि योग, भैरव जयंती, हनुमान जयंती, वसंत पंचमी, मकर संक्रांति, श्रावण मास आदि में पूश्चरण कर पूर्ण प्राण-प्रतिष्ठित सिद्ध की जाती है। जिससे इनको उपयोग करते ही लाभ देखने को मिलता है। बाज़ार में या अन्य वेबसाइट में इस प्रकार की दुर्लभ मालायें उपलब्ध नहीं है और कहीं कुछ माला मिलती है तो, वह अच्छे रत्न या उपरत्न से निर्मित नहीं होती, जिसके करण वह लाभ की जगह हानि करती है। एस्ट्रो मंत्रा से आप ये यन्त्र और मालायें खरीद कर शीघ्र कुरियर के माध्यम से अपने घर मंगवा सकते है।