Showing 1–24 of 359 results

Puja Sadhana Books

Some important books of Puja Sadhana, Tantra Mantra and Karm Kand, more than five hundred, of which are completely authentic. The methods, experiments, and Sadhana given in them have stood the test of time. For instance, Astro Mantra pundits have used such books and found that every sentence of these authors and publishers is completely true and certified.

Through these experiments and sadhana, life can be beneficial in all aspects. These are some books like Aishwarya Mahalakshmi Sadhana Books, Alakh Upasana, and Aparajit Stotra. Besides, Apsara Sadhana, Baglamukhi Rahasyam, Satyanarayan Vrat katha, and Baglamukhi Stotra. Furthermore, Bajrang Baan, Bhairav Stotra, Bhuvaneshwari Sadhana, daily meditation methods, etc. are there.

Apart from these, Dharma Sindhu, Durga Saptashati, Kali Kitab, and Kalsarp Yoga Vidhi are there. Besides, Karma Kand Bharati, Karva Chauth vratkatha, Lakshmi Upasana, Matangi Sadhana are also there. Furthermore, Ravana Samhita, Rudri Path, Saral Graha Shanti, Saraswati Upasana, Shrinath Upasana, Sunderkand, Surya Kavach, and Upmahavidya Rahasya. Moreover, Asuri Kalp, Pret Manjari, Yantra Vidhan, etc. are great books. Do try the methods given in this puja sadhana books and get sure-fire benefits.

Astro Mantra is making these Pooja Sadhana books available to you at the lowest price, order them quickly by courier and read them and enrich your life.

पूजा साधना पुस्तकें

पूजा पाठ, तंत्र मंत्र, कर्म कांड की कुछ महत्वपूर्ण पुस्तकें, पांच सौ से भी अधिक, जो पूर्णत: प्रमाणित है, इसमें दिए गए विधि प्रयोग और साधना सोलह आना खरी उतरी है, ऐसी पुस्तकें एस्ट्रो मंत्रा के पंडितों ने प्रयोग करके देखा और पाया है, इन लेखकों और प्रकाशकों का एक-एक वाक्य पूर्णता: सत्य है और प्रमाणित है।

इन प्रयोग और साधना द्वारा जीवन का सभी दृष्टियों से कल्याण हो सकता है, ये कुछ पुस्तकें जैसे ऐश्वर्य महालक्ष्मी साधना बुक्स, अलख उपासना, अपराजित स्तोत्र, अप्सरा साधना, बगलामुखी रहस्यम, सत्यनारायण  व्रतकथा, बगलामुखी स्तोत्र, बजरंग बाण, भैरव स्तोत्र, भुवनेश्वरी साधना, दैनिक साधना विधि इत्यादि।

इसके अलावा धर्म सिन्धु, दुर्गा सप्तशती, काली किताब, कालसर्प योग विधि, कर्म कांड भारती, करवा चौथ व्रतकथा, लक्ष्मी उपासना, मातंगी साधना, रावण संहिता, रुद्री पाठ, सरल ग्रह शांति, सरस्वती उपासना, श्रीनाथ उपासना, सुन्दरकाण्ड, सूर्य कवच, उपमहाविद्या रहस्य, आसुरी कल्प, प्रेत मंजरी और यंत्र विधान इत्यादि महान पुस्तकें है। इस पुस्तकों में दिए गए विधियों को अवश्य आजमायें और अचूक लाभ प्राप्त करें।

एस्ट्रो मंत्रा इन पूजा साधना पुस्तकों को सबसे कम मूल्य में आपको उपलब्ध करा रहा है, आप इन्हें शीघ्र कुरियर से मंगवा कर पढ़े और अपने जीवन को समृद्ध बनाये।